Over ons

Onze visie & missie

Wij willen de beste oplossingen bieden in de juridische zaken van onze cliënten, anticiperen op juridische problemen en de juridische aspecten van onze samenleving toegankelijk maken voor een zo groot mogelijk publiek.

Door het deskundig informeren, adviseren, begeleiden en vertegenwoordigen van onze cliënten, komen wij tot strategieën die onmiddellijk tot resultaten leiden.

Wij engageren ons tot het leveren van een kwalitatieve, hoogwaardige en snelle service, met positieve aandacht voor onze cliënten en hun zaak

Advies, info of hulp nodig?

Bel ons: 089 71 57 84

Mail ons: info@christoffelsadvocaten.be

Team

Legale info

Lees ook:
- Privacy beleid
- Algemene voorwaarden
- Cookie beleid

Het kantoor Christoffels Advocaten is een Besloten Vennootschap (BV) met als vennoten mr. Johan Christoffels en mr. Kristien Van Damme.

De vennootschapszetel van BV CHRISTOFFELS ADOCATEN is gevestigd te 3620 Lanaken, Koning Albertlaan 53. Het ondernemingsnummer is 0550.790.348. Het BTW-nummer is BE0550790348

Het kantoor werkt geregeld los en onafhankelijk samen met het kantoor Stassen & Gulikers uit Maastricht (Nederland).

Verzekering

De advocaten van het kantoor Christoffels Advocaten (vennoten en medewerkers) zijn voor hun beroepsaansprakelijkheid individueel verzekerd via een collectieve polis afgesloten door de balie bij AMLIN Europe NV via VAN BREDA RISK & BENEFITS (polisnummer LXX034899), met zetel te 2140 Antwerpen, Plantin & Moretuslei 297. De polis verleent dekiing tot beloop van 1.250.000,00 euro per schadegeval.

Historiek

Het kantoor werd in 1976 te Lanaken opgericht door advocaten Ludo Christoffels en Christine Devolder. Daarna groeide het kantoor uit tot een gerenomeerde praktijk waarvan, naast de oudste zoon Johan Christoffels, ook dochter Anne-Marie Christoffels en schoondochter Kristien van Damme deel uitmaken. Hanne is sinds 2016 juridisch en administratief medewerker.